6 Haziran 2016 Pazartesi

LG X Style Özellikleri

lg x style türkiye çıkış tarihi ve satış fiyatı




LG X Style geçtiğimiz hafta görücüye çıktı. LG yeni X serisi cihazlarını ardı, arkasına tanıtmaya devam ediyor. 5 Farklı model de satışa sunulacak olan X serisi cihazlar Temmuz ayı gibi ülkemizde de satışa sunulacak. LG X Style özellikleriTürkiye çıkış tarihi ve Türkiye satış fiyatı hakkında kesin olmayan özellikleri şu şekilde olacak. Cihazlar tanıtıldığında kesin özelliklerinide sizinle paylaşacağız.
: LG X Style Özellikleri
X Style akıllı telefonu IPS 720×1280 ekran çözünürlüğüne sahip 5.0’inç bir ekran kullanılıyor. 16Gb dahili depolama kapasitesi bulunan cihaz 128Gb kadar arttırılabilir SdCard desteğine sahip. 4 çekirdekli Quad-core 1.2 GHz ARM Cortex-A53 işlemcisi kullanılan cihazda Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 yonga seti bulunuyor. X Style 2.100Mah pil kapasitesi ile tam sarj ile bir günü çıkaracağını düşünüyoruz.

lg x style özellikleri
lg x style özellikleri
LG X Style Kamera özelliklerine baktığımız zaman Otomatik odaklama özelliğine sahip 8Mp ana kamerasi ile Gesture Shot özelliğine sahip 5Mp Selfie kamerası bulunuyor.Karanlık oratamlarda daha iyi fotoğraf çekmek için Arka kamerasında LED Flash özelliğide bulunuyor.
Android 6.0 Marshmallow yazılımı yüklü olarak satışa sunulak akıllı telefonun 4.5Gdesteğide bulunmaktadır. Türkiye Çıkış tarihi Temmuz ayı ortaları olarak düşünülen akıllı telefonun 800TL bandında piyasaya sürüleceği düşünülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder